onsdag 11. mai 2011

mini-burger :-)


Gårdagens middag var hjemmelaga burger....
Og den ble skikkelig saftig og full av smak!!

oppskrift:
ca. 400 gram kjøttdeig.
en håndfull soltørka tomat
1-2 hvitløksfedd
1/2 rødløk eller 2 stk. sjalottløk.
1 gulrot
1 egg
salt
pepper
sitronpepper
paprikakrydder
chillikrydder
grillkrydder

hjertesalat
ruccolasalat
vårløk
tomat
mozzarella
sennep
ketchup
hamburgerdressing

Rasp gulrot på den "fineste" siden av raspen
kutt løk,hvitløk og soltørka tomat i små biter
ha alt i en bolle og bland godt.

form burger'n til den størrelsen du vil ha og stek den på høy varme på begge sider, til den har fått en real stekeskorpe.
skru ned varmen og legg på osten, legg et lokk over og la stå til osten har smelta.

gjør klar burgerbrødet, smør på dressing, legg på salat, tomat og løk.
Legg så på burger'n og topp den med sennep og ketchup.

Kos deg!!!
Yesterday's dinner was homemade burger ....
And it was really juicy and full of flavor!

Recipe:
ca. 400 grams of minced meat.
a handful of sun-dried tomato
1-2 garlic cloves
1 / 2 red onion or 2 pcs. shallots.
1 carrot
1 egg
salt
pepper
lemon pepper
paprika
chili seasoning
barbecue seasoning

heart salad
arugula salad
spring onions
tomato
Mozzarella
mustard
ketchup
hamburger dressing

Grate the carrot on the "finest"side of rasp
cut the onion, garlic and sundried tomatoes into small pieces
have everything in a bowl and mix well.

shape the burger to the size you want and cook it on high heat on both sides, until it has got a real crust.
turn down the heat and add the cheese, add a lid and let stand until cheese has melted.

prepare the burger bread, spread on the dressing, place the lettuce, tomato and onion.
Then put on burger'n and top it with mustard and ketchup.

Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar